Valborg-Ett skÀmt..

Jag tycker verkligen inte om valborg, finns inget roligt med det. Bara en dÄlig anledning till att supa, men dÄ kan man lika gÀrna supa imorgon, eller pÄ torsdag tex.
Kul ocksĂ„ att man jobbar imorgon.. Pust! Men cash is king sĂ„ att sĂ€ga. Är Ă€ven sjukt stressad just nu över allt som hĂ€nder haha.. MĂ„r illa att tĂ€nka pĂ„ hur mycket pengar man lĂ€gger pĂ„ studenten.. :( usch! Men Ă€r iaf pĂ„ g hem till hnĂ€s nu iaf, det enda positiva med idag Ă€r att jag kommer fĂ„ smörgĂ„stĂ„rta och rökta rĂ€kor. DET Ă€r gott!
Men de som Àr lika forever alone som jag ikv kan ju vara lite sociala! Finna pÄ fb, sms, viber. Typ.
Ah bra hej.


Phuuuu

Nu sitter jag och vÀntar pÄ bussen till Nyköping, har precis haft körlektion. Gick helt okej faktiskt, trots att man va skit nervös haha! Men ska köra nÄgra gÄnger till, sen fÄr vi se om det blir nÄgot körkort..HOPPAS!
Laddade ner sista twilight filmen igÄr, sÄ ska nog glo pÄ den nÀr jag sitter pÄ bussen! Grymt ;)

Puss hej!


Seg morgon!

God morgon!

Har inte orkat gÄtt upp ur sÀngen Àn, men dock sÄ mÄste jag göra det snart.. buhu :( har som sagt körlektion och sedan vidare mot ökna! 
Madde flyttar ju Àven in hos mig idag, tjoho! 
 
Nu ska jag gÄr upp...:(
 
Puss hej!

Sovdags!

Nu Àr det dags att gÄ och lÀgga sig! Ska in till flen imorgon bitti vid halv Ätta och ha körlektion! Sedan sÀtta sig pÄ bussen mot nypan för att Äka till skolan igen. Ny vecka och nya tag! Dessutom ledig pÄ onsdag. Fast dÄ jobbar jag iof sÄ blir inte sÄ ledig haha.. SÄ Àr det! Men Ni fÄr ha det bÀst sÄ hörs vi! 
 
Puss hej!
 
 
Drar en gammal bild. Rip mitt löshÄr :( saknar det ....

HÀrligt söndag!

Vaknar med vÀrsta fina vÀdret!
Åker med syrran och Kristoffer till nypan för de skulle handla lite grejer, kĂ€kade pĂ„ Rhodos och sen tog en fika pĂ„ stan. Nu sitter jag i soffan och funderar pĂ„ vad jag ska göra för mat, Ă€r skit hungrig!

Vi hörs senare, puss hej!


Naked mile

Min sÀng har aldrig varit sÄ hÀr skön tror jag! Ligger och kollar pÄ american pie, the naked mile. Haha den Àr gammal, men fortfarande lika kul!
Vi har Àven varit hos mormor och morfar och grillat korv, och jag fick hÀlsa pÄ Albin och melwin! Sötnosar! SÄ ny ligger jag utslagen i min sÀng efter ett varm bad, sjukt skönt!

(SlÀnger med en bild frÄn tidigare idag)

Dags att sova, gonatt!
Puss


VÀrd kvÀll!

Hade en toppen kvÀll igÄr! Med medina, trÀffa pÄ en kille som var frÄn usa, trÀffa gamla vÀnner hemifrÄn och trÀffa Àven andra intressanta mÀnniskor! Men sitter pÄ bt just nu haha, min buss gÄr 17.50.. As kul! eller inte ;( tur va ju att jag tog med mig datorn sÄ man kan kolla film eller nÄgot haha. :) Men ha det bÀst, sÄ hörs vi sen! Puss hej!

Medina!

Just för tillfÀllet sitter jag och vÀntar pÄ att Sam ska bli klar, sen ska vi kÀka och sedan börja röra oss mot stan för att se fucking medina! Waaaah! :D
See ya!


Blogg.se....

Har varit dÄlig pÄ att uppdatera, ja, men det Är för min blogg.se app stÀnger ner sig varje gÄng jag försöker öppna, sÄ fick gÄ in via safari nu, lite jobbigare, men vafan. ;) Det nÀrmar sig Àven till fredag, dÄ jag och Sam ska in till nypan och kolla pÄ Medina som kommer till mikes! Tjohoo! Taggar som fan :D men nu ska jag och Sammy kolla pÄ lite film och nanna kudde! Godnatt! ;) Ps. Har Àven bestÀllt min studentklÀnning som kommer i veckan, wiiii! :D

Sjuuuuukt trött!

Sitter pÄ bussen mot aspaaaa för tillfÀllet. Ska hem, kÀka, duscha och sen ska jag poppa popcorn och kolla pÄ twilight, muhu!

Varit pÄ soptippen idag med de jag jobbar med, MASSA skit som skulle slÀngas haha, tungt va det ocksÄ :(
Men ha en bÀst fortsatt dag, nu nÀr solen kommit fram!

Puss hej!


Öhmbgöjgöö

IgÄr Äkte jag oxh Sam för att hÀmta vÄra studentmössor och klÀder, woop! Sen Äkte jag hem till Maja pÄ kvÀllen och vi bakade lite och just nu ligger jag och tjockar i sÀngen. För jag börjar inte förens nio, och Maja Äker typ nu, mihihi. :D
Btw sÄ har min blogg.se app inte funkar förens nu typ. Den har stÀngt ner sig sjÀlv sÄ jag inte har kunnat logga in :( just so you know! Nu ska jag nog sova en stund till!
Pusshej


VĂ€dret! <3

Hej!
Sitter för tillfÀllet ute i solen och bara njuter! SÄÄÄ skönt! Sen ska jag rulla in mot stan med sams mamma och hÀmta Sammy, sen tillbaka till aspa och börja fixa i ordning oss för ikvÀll Àr det party! Woop!
Ha det gött!

Pusshej!


Gonatt!

Nu sÀger jag gonatt, tidigt morgon imorgon :)

GOOD NIGHT!


Trötta ben!

Ojoj vilken dag! Va först ute och gick tvÄ km men Melissa, sedan red vi en bit med fina hÀstar och sen vidare hem och baka bullar, fan va gott det va ;)
Nu har jag precis kÀkat, sÄ ska jag hoppa in i duschen och sen lÀgga mig i sÀngen tror jag haha!
Imorgon ska vi baka lite igen hihi ;)

Puss!


Livet leker

Livet leker sÄ att sÀga! Ett varmt bad, jordgubbar med grÀdde och hÀlsat pÄ sötis-valpen idag! Snart sova!

Puss pÄ det!


Ta ett bad!

Nu Àr jag hemkommen frÄn jobbet igen! Gick hem, och bidrog med 1.17kr till Woman in red! Tycker fler borde ladda ner den appen som heter "GÄ för hjÀrtat!" För varje kilometer sÄ skÀnker man 1kr till hjÀrtforsnkningen för kvinnor. SÄ nu ska jag bannemig börja gÄ, ;)
Nu blir det att kÀka sen lÀgga sig i badet en stund!

Puss hej!


Woooh!

HallÄ!
Sitter för tillfÀllet pÄ banken, och vÀntar pÄ att mamma ska bli klar, sen ska vi till Ica och handla lite, och sen ska jag övningsköra hem :) Gud va jag lÀngtar till körkort -.- imorgon blir det förhoppningsvis att Äka till Mellösa och rida med Melissa! Kuligt:)

TjarÄÄÄ!


TidsinstÀllt inlÀgg!

Bara för att jag Àr sÄ lat pÄ morgonen sÄ gör jag ett inlÀgg nu hihi!
 
Idag jobbar jag fr. 11.30-12.30 och sen 16.30-17.30 Ska Àntligen fÄ prova pÄ att öppna/stÀnga ;) vilket betyde lÀngre arbetstider, tjoho! Cashflow haha! :D
Ska Àven förbi mormor en svÀng, hon ska fÄ sy upp mina nya brallor, de va lite lÄnga :)) 
 
Vi hörs senare! 
 
P&K


God natt!

 
Nu sÀger jag gonatt och hatar alla som ska pÄ  studentkryssningen imorgon! :( 
Jag gÄr upp tidigt för att jobba imorgon jag.. Pust! Men sista dagen, sen ledigt! Woop! 
 
Är förövrigt sjukt sugen pĂ„ att börja göra akryl/gelĂ© naglar, ser sĂ„ kul ut och det blir sĂ„ fint!
Men det kostar ju ocksÄ haha ;( 
 
 
 
 
Aja gonatt!!

Nya klÀder och party sugen!

Tjaoooo!
Är sugen som satan att dra party-kryssning! Typ i maj.. NĂ„gon som Ă€r pĂ„ eller? ;d Dansa och supa satan! Inte sĂ„ dyrt heller, sjukt nice!
Ser ju sjukt kul ut!
 

Fick Àven ett presentkort pÄ sf i mitt pÄskÀgg sÄ mÄste ju dra och se bio! Funderar pÄ antingen Jack the giant slayer eller Croodarna. Har inte bestÀmt mig riktigt Àn hah! 
Ge gÀrna tips pÄ bra filmer!
Fick Àven nya klÀder frÄn mamma idag, köpta pÄ vingÄkers factory Outlet!
 
P&K