Julklappsshopping

Idag har vi varit inne i stan och handlat de sista klapparna! jag Àr hur nöjd som hellst över alla klappar, sÄ hoppas dom som ska fÄ dom blir lika nöjda! :D 
Gick Àven in pÄ Game och köpte The Sims 3 (a) kunde inte lÄta bli! sÄÄ lÀnge sen :) SÄ blir en uppesittarkvÀll med sims-spel! Wootwoot!
 
Ha en mysig jul!
 
 
Lite tydligare bilder av tatueringen! 

 
 
 
 
 

Jobb

Jobbat pÄ en fest idag, blev helt slut! Stannade kvar nÀr jag slutat ocksÄ dÄ jag skulle köra hem mamma, pappa och tvillingarna. Men vi fick Äka ganska fort dÄ barnen blev trötta och ledsna! Men jag klagar inte, sÄ skönt att duscha och lÀgga sig och kolla film! Love it!
Imorgon ska jag och mamma tvĂ€tta bilen, sen koka julskinka och baka lite osv! Mys, sen pĂ„ mĂ„ndag ska vi in och fixa de sista klapparna! 
MÄste hitta en klÀnning till julafton ocksÄ!! Och sÄ ska jag lÀmna tillbaka en klÀnning jag köpte pÄ Gina, köpte den till en fest men anvÀnde de inte ens och jag vill inte ens ha den sÄ likabra att lÀmna tillbaka. :)

MĂ„ste julstĂ€da rummet ocksĂ„, pust! Men sĂ„ skönt nĂ€r det Ă€r gjort. 
Tatuerade mig igĂ„r, hur nöjd som hellst. Den blev jĂ€ttefin! SĂ„ nu ska den fĂ€rglĂ€ggas och sĂ„ ska en bakgrund lĂ€ggas in sĂ„ Ă€r den klar! :D 


Sovdags, puss! 


(Suddiga bilder jag vet.. Men har tagit med systemkameran men de ligger pÄ en annan dator, sÄ ska lÀgga upp de sÄ fort som möjligt.)
Och jag rÀknade det jag hade i sparrisen, dÀrav bilden pÄ cashen, inte illa pinkat av mig sÄ att sÀga! Kanske finns en sparare i mig iaf..! ;)

1 vecka!

Idag har det gĂ„tt en vecka sen jag började med alla vitaminer osv! LĂ€ngden kan jag vĂ€l inte sĂ€ga sĂ„ mycket att den Ă€ndrats, men mitt hĂ„r har blivit glansigare, och mjukare! Även mina naglar har blivit hĂ„rda och hĂ„llbara! Det Ă€r ett stort plus! 
Nu Àr jag pÄvÀg till nÀsta jobb, tjarÄ!




Jobbdags!

Just nu Ă€r jag pĂ„vĂ€g till skolan för lite jobb! Jag ska vara i förskoleklassen idag, super kul! Sen blir det att dra vidare till nĂ€sta jobb! Älskart! 
PĂ„ fredag ska jag Ă€ntligen tatuera mig, sĂ„ mĂ„ste fixa över en film pĂ„ ett USB sĂ„ kan jag kolla film samtidigt, dĂ„ han jag en tv med USB port hehehe 😇 

Puss! 
(Bild frÄn igÄr, lilla MÀrtan!)

Bakis-skakis

God kvĂ€ll! 
Vaknade imorse och va lite skakis efter festen i VĂ€sterĂ„s igĂ„r! Va sjukt kul, trevligt att trĂ€ffa folk frĂ„n Ökna! Vi va Ă€ven och firade Albin och melwin idag(igen), kĂ€kade massa gott! 
Imorgon stĂ„r jobb pĂ„ schemat, men ska Ă€n rida lilla MĂ€rta imorgon! TvĂ„ veckor sen sist :( 

Sovdags, gonatt! 






Party tonight!

Ligger atm i min sĂ€ng och kollar pĂ„ Brave! Har precis gjort klart mina naglar, blev gelĂ© idag. Röda, runda tippar, asfrĂ€scht! VĂ€ntar ocksĂ„ pĂ„ att klockan ska gĂ„Ă„, för ikvĂ€ll Ă€r det partydags i VĂ€sterĂ„s! Ska bli riktigt skoj :) 
Jag ska nog hoppa in i duschen en svĂ€ng och göra inpackning med min fĂ€rgbomb! 

Hörs senare, tjohej!


 

KvÀllsmys!

Ligger och kollar pĂ„ greys med lillkillen snarkandes bredvid mig! Albin sover nĂ€mligen över i min sĂ€ng idag, super mysigt! 
Jag vĂ€ntar ocksĂ„ pĂ„ att min kĂ€ra far ska ringa dĂ„ han Ă€r i Flen och har kul! 
 Nu ska jag kolla vidare,puss!



 

Tacosmys!

Blev en dag pÄ stan med Fanny, riktigt mysigt! Köpte lite julklappar osv. :) sen ringde Emma om att hon behövde ett par leggings till sjukhuset, men nÀr jag hade köpt dom och skulle Äka till henne sÄ ringer hon och sÀger att hon inte behöver det för dom fÄr Äka hem haha...
Men nu sitter jag med en sovandes sjukling i famnen (Melwin) medans Albin Ă€r ute i köket :) Mys! 
Imorgon blir det att Äka till VÀsterÄs, för fest, kuuul! Woop! :D

See ya later! 



God morgon!

Usch, va riktigt trött nĂ€r jag vaknade i morse, och det va tiger med som lĂ„g och sov sĂ„ skönt vid mina fötter! 
Alva kom in en svĂ€ng och gosade lite! :)) nu mĂ„ste jag gĂ„ upp, Ă€ta lite! 
IkvĂ€ll ska jag gĂ„ pĂ„ lucia i kolhuset, ska bli sĂ„ mysigt! 

Nej, lunch dags! 



Work work!

Just nu gör jag som jag brukar göra varje kvĂ€ll, kolla greys innan lĂ€ggdags! SĂ„ braaa, men jag Ă€r snart klar med 9onde sĂ€songen.. Sen fĂ„r jag vĂ€nta till 10an kommer. UuuuuÀÀö:( 
Har Ă€ven en inpackning med kokosolja, som jag ska ha tills imorgon! SĂ„ fĂ„r sova med platspĂ„se pĂ„ skallen och handduk pĂ„ kudden försĂ€kerhets skull haha.. 

PĂ„ lördag blir det nog party i VĂ€sterĂ„s men nĂ„gra frĂ„n skolan, ska bli kul! MĂ„ste bara fixa logistik osv! Haha :) 

Ne nu ska jag förstĂ€tta kolla pĂ„ greys sen sova, herrĂ„Ă„Ă„Ă„:) 

Resultat.

I hela mitt liv, har jag alltid haft tunna, svaga, flikiga naglar som alltid gĂ„tt av och varit fula. Men nu, efter bara 3 dagar med mina tabletter sĂ„ har jag Ă€ntligen börjat mĂ€rka lite resultat. Mina naglar har blivit hĂ„rdare, de böjs inte lika lĂ€tt och de har blivit tjockare! 
Tjohooo! :D 

Trött..

Hej!
Har precis kommit hem frĂ„n jobbet, jag fick stanna kvar en stund till dĂ„ lĂ€raren jag var med va tvungen att Ă„ka ivĂ€g en stund. Vi julpysslade hela dagen, och jag fick sitta och hjĂ€lpa barnen göra smĂ€llkarameller för ingen annan kunde det haha.. Men det va kul! 
Nu ska jag ta en kaffe och kanske sĂ€tta pĂ„ nĂ„gon film! :) 
Ha det bĂ€st! 



Kaffe

Sitter med en morgonkaffe i personalrummet, ska snart julpyssla med barnen! Kul :) 

Bytte Ă€ven smycke i naveln dĂ„ mitt andra gick sönder :( 

Nu börjar jag, hej!



En ledig dag!

Hade en ledig dag idag, alltid lika skönt! Förutom att man va tvungen att Ă„ka till arbetsförmedlingen pĂ„ ett besök..😒 men nu ligger jag i sĂ€ngen och kollar pĂ„ nĂ„gon film som gĂ„r pĂ„ 6:an, ganska bra faktiskt! Har Ă€ven lĂ€rt mig att gör inbakad flĂ€ta pĂ„ mig sjĂ€lv, sĂ„ har gĂ„tt runt med det hela dagen haha, ska göra en ny nu innan jag lĂ€gger mig dĂ„ set Ă€r bra för hĂ„ret att sova med det flĂ€tat! 
Vad jag lĂ€st sĂ„ Ă€r det bra att ha det uppsatt mycket ocksĂ„, i knut osv som "gömmer" hĂ„rtopparna sĂ„ blir dom mer skyddade! :) 
Men nu ska jag kolla klart pÄ filmen, sen gÄ och lÀgga mig. En dags jobb imorgon vÀntas! :)

Gonatt! 



Finntorp!

Är just nu pĂ„ Finntorps ridklubb med min kusin Gemma. Jag körde hit henne dĂ„ hennes mor bad mig att köra henne idag! Det va sĂ„ sjukt lĂ€nge sen jag var hĂ€r, sist va ju nĂ€r Paulina bodde hĂ€r.. Typ 3-4 Ă„r sen! :o 

Mina tabletter som heter HĂ„rkontroll kom i brevlĂ„dan idag, sĂ„ tog första tabletten nu, sĂ„ ska jag ta en till lite senare nĂ€r jag ska Ă€ta! :) 

Later alligator!



Hundar..

Klockan Ă€r 07.32 och jag Ă€r ledig. Jag Ă€r vaken nu för att min snĂ€lla hund Alva stĂ€ller sig och skĂ€ller sĂ„ jag blev tookig! 😒 ska försöka ge mig pĂ„ att somna om en stund nu..

Chio! 

Need a break

Haha jag gick och la mig i sÀngen för att kolla pÄ greys anatomy, ta det lungt för att sen somna. Har slutat med att jag pausade greys och har gjort tvÄ intresseanmÀlningar pÄ utbildningar pÄ Komvux och kollar pÄ bilder pÄ tjejer med lÄÄÄngt fint hÄr.. Besatt.
Men nu hörrni, nu kan jag knappt hĂ„lla ögonen öppna.. Och behöver lite sömn OM man möjligtvis skulle bli inringd för jobb imorgon, hoppas! 
beautiful...<3

Matkoma och family Guy.

Hejhopp! 
Sitter i min sĂ€ng atm och kollar pĂ„ family Guy, har precis kĂ€kat med pappa. Lax och potatis blev det, riktigt gott! Fisk Ă€r ju Ă€ven bra för hĂ„ret! 
Har ocksĂ„ lĂ€rt mig att sĂ€tta upp hĂ„ret med en "hĂ„rpinne", fast pinnen har jag gjort at en trasig makeup-pensel haha... 😇 man tager vad man haver! 
Jag Ă€r sĂ„ sjuukt rastlös, vill göra nĂ„got, vill Ă„ka land och rike runt, men har ingen bil och inget sĂ€llskap sĂ„ kommer inte sĂ„ lĂ„ngt. Skit.. Är Ă€ven ledig imorgon. SĂ„Ă„Ă„ om det Ă€r nĂ„gon som vill vara ledig tillsammans med mig Ă€r det bara att hojta till hihi :) 
Nu ska jag nog sĂ€tta mig och surfa lite, alltid roligt. 

Trevlig kvÀll!

Förresten, sĂ„ jag jag duschat ur oljorna och mitt hĂ„r Ă€r nu mjukt och glansigt, och ser inte fett eller smutsigt ut. Tummen upp! 
Tror Àven att jag ska fÀrga hÄret brunt igen, om jag ska ta hand om hÄret ordenrligt sÄ Àr det onödigt med rött som krÀver mycket ...:(

Here we goo..


Har precis tagit min första kur med vitaminerna, förutom hĂ„rkontroll, som kommer imorgon med posten! Har ju Ă€ven som tidigare nĂ€mt min inpackning i nu. KlĂ€mde Ă€ven in lite ricinolja dĂ€ri och Ă€ven pĂ„ ögonfransarna. Wiie! Kiseltabletterna va inte smĂ„ kan jag sĂ€ga, uuuh haha.. Hoppas fan att det funkar nu! 

Om ni har nĂ„gra bra tips till mig om bra vitaminer och vĂ„rd sĂ„ fĂ„r ni mer Ă€n gĂ€rna dela med er! 

Puss! 😄

Första inpackningen!

God eftermiddag! Jag gick till Konsum idag efter jag slutat jobba vid 12 och hĂ€mtade min kokosnötsolja som jag inte kunde lĂ„ta bli att bestĂ€lla hem! 😇 sĂ„ sitter just nu med massa olja i hĂ„ret och en plastpĂ„se pĂ„ skallen, nya modet? 
Haha, men det luktar super gott, och senare i eftermiddag/kvĂ€ll ska jag skölja ur det sĂ„ fĂ„r vi se om det blivit nĂ„gon skillnad pĂ„ glans osv! 

Hörs senare! 



Jobb!

Tja! Ska snart gĂ„ ivĂ€g mot skolan, dags att jobba lite. Cash is king sĂ„ att sĂ€ga! Och fick Ă€ven mail igĂ„r om att mina grejer har skickats och Ă€r pĂ„vĂ€g till mig, hoppas det kommer idag! :D 
Nu hinner jag inte skriva mer, hej pĂ„ er!  

Tatuering!

Jag kom ju pĂ„ att det Ă€r snart dags för min tatuering! :D nĂ€sta fredag ska jag sĂ€tta mig under nĂ„len igen, blir min fjĂ€rde tatuering! LĂ€ngtar!! 😍


My body is my journal.

Mat!

Blev en lite sen lunch, men oj vad gott det var! Chicken nuggets med stekta grönsaker och salsa sĂ„s, sĂ„ gott! 
Hundarna verkade sugna dom med kan jag sĂ€ga. 
Satte Àven pÄ en film jag inte sett, One night in Paris, Àn sÄlÀnge verkar den bra, men fÄr se hur det slutar! :)

TjarÄ!



Crazy hair!

Haha kĂ€nner att mitt bloggande verkligen gĂ„r i vĂ„gor.. Ibland tappar man lusten och helt plötsligt kommer den tillbaka! Typ som nu! 
Har setat hela förmiddagen och haft lite research pÄ vitaminer och tips osv som Àr bra för hÄret om man vill att det ska vÀxa och bli starkt. Jag vet att jag kanske borde bara lite skeptisk men har tittar pÄ recensioner pÄ produkterna jag bestÀllt och det har mest stÄtt bra saker. Man mÄste ju prova sjÀlv för att veta haha :) tÀnkte skriva vad jag bestÀllt, och sÄ tÀnkte jag posta resultatet hÀr, (om det blir nÄgot resultat), sÄ fÄr vi alla hÄlla tummarna. Wiiie! :D

HĂ„rkontroll 149:-
* InnehĂ„ller vitaminer och mineraler som stĂ€rker ditt hĂ„r. 
* Vitamin C och E bidrar till ett skydd av cellerna och oxidiativ stress.
*Koppar bidrar till normal pigmentering. 

Bio B-Komplex 69:-
* Samtliga viktiga B-vitaminer(MÄnga B-vitaminer Àr dessutom viktiga för hÄr, hud,naglar och bindvÀv och mÄnga bidrar till minskad trötthet)
*IngÄr i bland annat i energiomstÀttning och bindvÀv.
*Stress och fysisk aktivitet ökar behovet.

Silica 145:-
*HjÀlper hÄret bli starkare och lÀngre.
*Ger hĂ„ret glans och lyster. 

Ricinolja 49:-
* HjÀlper hÄret att vÀxa.
*Ger hÄret glans.
*Kan Ă€ven anvĂ€ndas till ögonfransarna. 

Nu ska jag bara vÀnta pÄ att allt detta kommer med posten sÄ jag kan börja med min "kur" haha!

Nu kĂ€nner jag att det Ă€r dags för lite lunch, ha det! 

Puss!