DĂ„lig!

Usch, jag Ă€r verkligen dĂ„lig pĂ„ att blogga haha.. Hoppsan! 😇 
Meeen idag har jag varit och kollat pĂ„ bil. Och Ă„kt en svĂ€ng till Nyköping och köpt dĂ€ck, för imorgon kommer min lilla pĂ€rla bli hemkörd till mig! Iiiiih! :D sĂ„ nĂ€r jag kommer hem frĂ„n jobbet kommer den stĂ„ pĂ„ min uppfart och se fin ut! Har inte sjunkit in Ă€n men det gör vĂ€l det imorgon kan jag tro ;) 
SĂ„Ă„Ă„Ă„ imorgon kvĂ€ll kommer jag brumma ivĂ€g till bĂ€sta majsanbajsan för pĂ„ lördag Ă€r det hennes daaag! Tjohoo!! 
Hennes blogg --> www.majanaslund.blogg.se

Viii hörs imorgon igen, 

Pussar och kramar! 



Pirrig och förvÀntansfull

Har inte kunnat somna Ă€n! Jag ska ju pĂ„ min andra intervju pĂ„ donken imorgon! Och jag hoppas verkligen pĂ„ det hĂ€r jobbet, skulle öppna sĂ„ mĂ„nga dörrar för mig! DĂ„ kan jag köpa bil, flytta hemifrĂ„n.. Ja ni vet! Skulle va sjukt skönt.. SĂ„ hoppas alla hĂ„ller tummarna för mig imorgon! :D sen kommer Ă€ven min bĂ€sta Sammiii till mig imorgon, myspys! 
Nej nu mÄste jag sova ...
Gonatt! 
Dagens <3

Inspiration.

Ligger och kollar tumblr, och finns sĂ„ mĂ„nga saker som stĂ€mmer in sĂ„ bra! Vissa mer "emo" Ă€n andra hehe. *oups* (a) men hittar massa bilder pĂ„ ögongodis sĂ„ jag sitter nĂ€stan hĂ€r med lite dreggel i mungipan haha... 

Och jag vill ut och resa! Åka runt och se massa saker, kĂ€nner jĂ€tte mĂ„nga som Ă€r ute och "lever livet". JAG VILL OCKSÅ! :@ dĂ€rför hoppas jag att det gĂ„r bra pĂ„ intervjun nu pĂ„ mĂ„ndag sĂ„ jag kanske kan börja jobba och spara pengar! Även om man bara Ă„ker ivĂ€g kanske tvĂ„ veckor, sĂ„ rĂ€cker det! Vore sĂ„Ă„Ă„ skönt! *hoppas*🙈 

Fick ett jĂ€kla sug att gĂ„ pĂ„ bio ocksĂ„! NĂ„gon som vill gĂ„ med mig? :$ typ hobbit, eller catchingfire! Uuuuuhuu! 

Puss. 






 

Hairy update!

Rubriken lĂ„ter lite nasty, men tĂ€nkte ge er en "check-up" pĂ„ hur det gĂ„r! 
HĂ€r har ni tvĂ„ bilder, den övre Ă€r frĂ„n nĂ€r jag först började "ta hand" om hĂ„ret, och den undre bilden tog jag nyss. BĂ„da bilderna Ă€r tagna med blött hĂ„r med. Jag ser iaf stor skillnad. Om man gĂ€mför vid tatueringen sĂ„ har man nĂ„got att gĂ„ efter! Det har blivit fylligare, och lite lĂ€ngre! KĂ€nns bra att se lite resultat! :D 
Nu ska jag sovaaa huhi. 

Puss. 

Gotta love tumblr..











BÀsta jag lÀst ^







Ung och dum.

Jag Àr ung, dum och naiv. Behöver nÄgot som jag kan rikta alla mina tankar Ät! Uuuh... Alla jÀkla tankar om att "Àr det jag?" "Har jag gjort nÄgot fel?"
Blabla ni vet. Jag behöver tvĂ„ saker, ett jobb och en hobby. Just nu har jag inget av det. Ligger och gnager i samma tankar dag ut och dag in. Det Ă€r ju sĂ„hĂ€r man blir psyksjuk, urk! 

Vill du vara min hjĂ€lte? 

Och jag skrev tidigare idag att idag va en bra dag, och det Ă€r det fortfarande. Blir bara pĂ„mind ibland om det dĂ„liga. Vilket hĂ€nder alla...speciellt pĂ„ kvĂ€llen/natten. 
Meeeeeeen deppmode OFF'
Min klĂ€nning har (Ă€ntligen) kommit idag! Suuuupersnygg! Nu vĂ€ntar bara Majas partaj sĂ„Ă„Ă„ kör viiii :D Ă€r sĂ„ taggad! 


SvÄrt att fÄ en bra bild, men det Àr paljetter pÄ hela iaf! Och dragkedja pÄ ryggen Ànda ner! Dösnygg.

Dags att begrava mina dĂ„liga tankar i djup sömn. 
Gonatt. :)

5/5 toasters pÄ den hÀr dagen!

Som ni kanske förstÄr pÄ rubriken sÄ har jag haft en mycket bra dag idag! Började med att jag blev vÀckt av mosters ögonstenar, blev en "gos" stund innan jag gick upp för att Àta frukost med mamma och dom stora killarna! Sen va det bara att Äka in till arbetsförmedlingen, men precis innan jag gÄr in genom dörren sÄ fick jag ett mail som fick mitt hjÀrta att stanna 2 sek! Det va ett mail frÄn mitt absoluta drömjobb dÀr det stog att jag har gÄtt vidare i rekryteringsprocessen! SÄ jag fick göra ett test pÄ nÀtet. SÄ nu hÄller jag tummarna! Sen nÀr jag gick ut frÄn förmedlingen sÄ fick jag ytligare ett mail frÄn McDonalds, (va ju pÄ intervju i lördags dÀr), dÀr det stog att jag var vÀlkommen pÄ intervju nr 2,wohoo! Börjar gÄ braaa nu! :)
Sitter Àven och glor pÄ lite bilar! *happyface*



 

Heeey haha..

Har heeelt glömt bloggen haha! Som jag brukar görajÀÀÀmt! TrÄkig... -.- men det som hÀnt iaf sen sist Àr att jag varit och provjobbat lite pÄ en gÄrd ute i svÀrta! Första dagen började jag jobba kl 5 pÄ morgonen, vilket betydde att jag var tvungen att Äka hemifrÄn (HÀlleforsnÀs) ca 4! Men jag va faktiskt inte sÄ trött som jag trodde! Det kom pÄ kvÀllen sen haha.. Jag somnade inte förens halv tre den natten. Jag va alltsÄ vaken ca 23 timmar den dagen! (Det hÀr va i torsdags) för sen pÄ fredagen började jag igen kl 5, men dÄ sov jag hos Maja sÄ behövde bara gÄ upp halv fem! Men fick sluta vid elva sen sÄ det va helt okej! Sen var det bara att sÀtta sig i bilen i en timma hem och sova i tre timmar haha ;) va och jobbade i mÄndags med, men dÄ började jag 7, sköönt! SÄ nu fÄr vi hoppas att jag möjligtvis fÄr en tjÀnst dÀr borta! Vore sjukt nice! JÀtte rolig personal och fin gÄrd! Gillas. :)
Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, tjohoo... Sen ska jag nog solaaa lite! Är sĂ„ vinterblek, urk :( 

Dags att sova nu! 
Godnatteeerr

Maby you weren't the one I thought you we're. Prove me wrong, please. 


OCH jag hittade Ă€ven rent biotin pĂ„ en sida, sĂ„ ska bestĂ€lla det nĂ€r lönen kommer! :)) 

Hejsan hoppsan!

Blev ett sent inlĂ€gg haha, glömde av att skriva förut! Oups.. Meeeen iaf. Dagen har varit helt hĂ€ndelselös som "vanligt", kollar pĂ„ Harry Potter filmer mest hela dagen hah. :) 
Dagens squats: 100st! Wooop! BrĂ€nde lite i lĂ„ren men det Ă€r skönt ;) imorgon Ă€r  det 105 som gĂ€ller! Gogogo! 
Jag har Ă€ven kommit pĂ„ minst 3 tatueringar jag vill/ska göra! Uuh kommer bli dyrt! :( men sĂ„ jĂ€vla snyggt :D 
 Sovdags nuuu! Gonatt. 

And I think I found my Prince Charming...

Suger att söka jobb..

Usch! Det Ă€r verkligen jĂ€tte trĂ„kigt att söka jobb nĂ€r ingen hör av sig :(( ska ju pĂ„ intervju pĂ„ lördag men det Ă€r i Eskilstuna. Och jag vill ju bo i Nyköping :( ett jĂ€vla skit! 

Idag Ă€r det vilodag iaf, det Ă€r bra dĂ„ jag har haft trĂ€ningsvĂ€rk typ en vecka haha.. ;) hĂ€rligt! 

Byeee! 

Min bÀttre hÀlft.

Ja sĂ„ Ă€r det, och hon heter Maja! Jag har haft turen att fĂ„ den bĂ€sta, mest underbaraste vĂ€n man kan ha. Vi fick en dĂ„lig start, men tacka fan för det för vĂ„ran vĂ€nskap Ă€r starkare Ă€n nĂ„gonsin, och det Ă€r pĂ„ grund av det, tror jag iaf! Jag vet att jag kan alltid vĂ€nda mig till henne om det Ă€r nĂ„got, samma som att hon kan komma till mig, hon finns dĂ€r dag som natt och jag har sĂ„ mycket att tacka det för! Och vi Ă€r sĂ„ lika men Ă€ndĂ„ sĂ„ olika! Nej, vĂ€rldens bĂ€sta vĂ€n helt enkelt... 

Kolla bara?^ <3



Sladda Àr kul

Tjaa! Snacka om att jag fortfarande har trĂ€ningsvĂ€rk efter alla squats, haha huhuh! Idag va det 90 st som stod pĂ„ listan. Mina ben Ă€r totalt döda alltsĂ„.. Sen blev jag Ă€ven upphĂ€mtad hĂ€r hemma och Ă„kte in till Flen med Sebbe och sĂ„ sladda vi lite! Skit kuuul! SĂ„ har han Ă€ven gĂ„tt med pĂ„ att lĂ€ra mig ocksĂ„, wiehoo! :D 
Nu ska jag "bara" kolla klart pĂ„ american dad och sen sova! 

Gonatt! :)

Godnatt eller godmorgon?

TjĂ€na! Har preciiiis kommit hem efter en kvĂ€ll hos min syster och hennes kille, samt att han syster va dĂ€r med! Jag mamma och pappa blev överbjudna pĂ„ kladdkaka! Mums! Vi kom dit vid halv Ă„tta, och jag va den sista som lĂ€mnade "partyt" dĂ„ det Ă€ven blev lite alkoholkonsumerande. Oups.. ;) var riktigt trevligt! Gjorde Ă€ven ett set med naglar pĂ„ syrran min! Gjorde Ă€ven mina egna lite grann idag, pĂ„ ena handen haha, för att testa de nya grejerna jag bestĂ€llde! 
 NĂ€e, dags att sovaa!

Gonatt! 


Hej hopp!

IgĂ„r blev Ă€nnu en segar dag, plus att jag hade vilodag igĂ„r sĂ„ inga squats! PĂ„ kvĂ€llen hade jag och mammafilmmys pĂ„ mitt rum med godis chips och filmen Australia! Gryn film alltsĂ„! Jag "rĂ„kade" Ă€ven klicka hem en ny klĂ€nning frĂ„n Nelly-rean hihihi. Skit snygg! Den ska jag bĂ€ra nĂ€r bĂ€sta Maja fyller 18!!! WOHOOO! :D 
Idag va jag uppe pĂ„ Konsum och hĂ€mtade mitt paket frĂ„n nagelgiganten! Testade lite grejer av det och Gud va nöjd jag blev! :D sen. Är mamma kommer hem ska vi laga thaisoppa, mums! Sen efter maten blir det att göra dagens 80 squats(?!). Get dit or die tryin'. :)



Ha en bra fredagskvĂ€ll! 

TrÀning!

Dagens trĂ€ning bockade jag av nu pĂ„ kvĂ€llskvisten, 60 squats! Imorgon Ă€r det vilodag, phu :D 
Godnatt! 

Ajaj..

Imorse nÀr jag vaknade hade jag en förjÀvla trÀningsvÀrk i baksida lÄr efter gÄrdagens trÀning hahha :(( men det Àr bra, visar att det gör nÄgonting iaf! 
Sen tatuerade ju jag mig idag, fick lÄna bil av min jÀttesnÀlla morbror sÄ jag slapp tÄg osv! Kom dit till halv ett och Äkte dÀifrÄn ca 15. Jag gjorde ju en karp pÄ armen för inte sÄ lÀnge sen, sÄ jag vi inne idag och fixa bakgrund+fÀrg till den sÄ nu Àr den helt klar och tÀcker hela underarmen. Yay! :D Jag blev sÄ gaaalet nöjd, helt stört! Börjar redan fundera pÄ nÀsta hehe (a) 
Jag tog lite bilder med systemkameran sÄ gott det gick, Àr inte jÀtte haj pÄ att fÄ bra kort osv, plus att det blev extra svÄrt att fota underarmen pÄ sig sjÀlv haha .. Men blev helt okej ÀndÄ! :) 
 
Jag ÄLSKAR hur vi gjorde fĂ€rgerna, dö snyggt!
Tjohejs!
 
 
 

LÄngt hÄr

Urk, nu har jag kommit in i min period som jag fĂ„r ibland dĂ„ jag vill ha lĂ„ngt hĂ„r! Det vĂ€rsta Ă€r att jag kommer nog klicka hem det inom en snar framtid hah.. Men jag tycker det Ă€r hur fint som hellst! 
FĂ„r fundera en vecka eller tvĂ„ kanske!  đŸ˜‡



Heldag...NĂ€stan

Phu! Blev nĂ€stan en heldag med trĂ€ning! Det började med att jag gjorde mina 55 squats, fortsatte sedan med 3 minuters magövningar, sen 3 min armövningar. Sen hittade jag en trĂ€nings-cd som hette "Fasta skinkor och snygga lĂ„r", sĂ„ jag testade den och SATAN va jobbigt det var, jag orkade i 18 minuter sen va jag slut! Men skit bra trĂ€ning! :D 
Sen kom kĂ€ra mamma hem och lyckades dra med mig ut pĂ„ pw med hundarna i 45 minuter. 

SÄ jag Àr inte öm i lÄren nu ;) snart Àr det mat och sen duschen och sÀngen!

Tjohej! 




Laddar upp!

Ligger i sĂ€ngen och laddar upp inför dagens squats! Idag Ă€r det 55 stycken som gĂ€ller. KĂ€nns lite i benen sen igĂ„r men inte sĂ„ farligt. Stretchade ganska bra igĂ„r sĂ„ Ă€r antagligen dĂ€rför! :) 
Ska Ă€ven Ă„ka in och tatuera mig imorgon, tatueraren fick ett Ă„terbud sĂ„ jag högg direkt! Woho! Jag ska göra klart min fisk jag la upp bild pĂ„ tidigare! :) 
MĂ„ste Ă€ta lunch ocksĂ„, det har jag totalt glömt bort! Vaknade typ halvt tolv dĂ„ jag inte kunnat sova för jag har hostat hela natten verkligen.. Urk :( 



HĂ„ret!

TĂ€nkte ge en uppdatering om hur det gĂ„r med alla vitaminer osvosv. Jag har hĂ„llit pĂ„ i ca 3 veckor nu ungefĂ€r, och jag mĂ€rker faktiskt skillnad. Inte mycket men iaf! 
Jag har fĂ„tt mjukare och glansigare hĂ„r, det har blivit minst ca 1 cm lĂ€ngre, och Ă€r inte alla frissigt lĂ€ngre. 
Nöjd tjej! 



Day 1.

Okej, dĂ„ har jag bockat av dagens övningar! 
-50 squats
-3 minuters olika magövningar
-10 armhĂ€vningar 

De tvĂ„ understa ingĂ„r inte i squat-challenge men jag tĂ€nker passa pĂ„ att trĂ€na lite andra delar av kroppen medans jag Ă€ndĂ„ hĂ„ller pĂ„! :) 

Nu ska jag hoppa i duschen och kolla nĂ„gon film, 
Tjohejs! 



Squat-challenge!

Okej, nu har jag hittat ett bra program för en squat-challenge sĂ„ nu jĂ€klar. 
Börjar idag, och ska hĂ„lla pĂ„ en mĂ„nad framĂ„t, here we go! 




Nystart

Uuh behöver nĂ„got nytt i mitt liv, en typ av Ă€ndring! Jag vet precis vad jag behöver, jag behöver bara komma dit! Att bo hos sina förĂ€ldrar nĂ€r man snart Ă€r 20 Ă€r inte det roligaste! Jag vill ha med egna place, mitt egna privatliv osvosv, inte dela det med pĂ€ronen .. Haha! För att fördriva tiden idag sĂ„ har jag stĂ€dat rummet. Gick pĂ„ 1,5 timma, sen dĂ„? Jo lĂ€gga sig i sĂ€ngen och kolla tv? Bra mĂ„ndag ..:( 

Filmtips? 



Oj..

Har ni nĂ„gonsin haft den kĂ€nslan att man har sĂ„ sjuuuukt mycket man vill sĂ€ga, men det enda som kommer ut Ă€r typ "ööööh..,"? Jag har den kĂ€nslan nu, och jag hatar det. Vad har hĂ€nt med mig? Jag har alltid varit bra pĂ„ att prata mycket (ibland FÖR mycket), men nu, helt tomt. Blir crazzzy. 
Och allt Àr ju pga av en enkel liten orsak.

Jag har sÄ mycket att berÀtta, sÄ mycket att ge. NÀr mitt liv tar slut sÄ ska vÀrlden fÄ se att jag gÄtt igenom mycket och sÄ ofta fallit ner, ÀndÄ rest mig upp till toppen och dÄ gett mycket mer.