Godis, chips och film

Oj oj! Idag har varit en bra dag! Jag vaknade runt tio, men gick upp typ halv elva och gjorde lite frulle. Sen vÀckte jag Sammy vid kvart över tolv, sÄ kÀkade vi lite lunch. Sen va det bara att grÀva ner sig i plugget en stund. Men det gick inte sÄ bra, det va ju sÄ sjukt fint vÀder, sÄ vi tog hundarna och gick ut och gick runt spÄngarna, tog ca 1,5 timmar i solen. SÄ skönt!! Sen nÀr vi kom tillbaka gjorde vi tacos och pluggade vi Ànnu mer. Nu degar vi framför en med godis och chips, yeah Buddy. Snart sova, imorgon ska vi plugga (!) fixa vÄra naglar, tjohooo! Sen kÀka middag hos farmor! #gohardorgohome


Svullet öga, tackar.

Halloj. Har precis vaknat, efter att ha sovit typ as skönt! Kollade ut och sÄg att solen skiner, woho! Men kan typ inte gÄ ut utan solglajjor, pga att jag fÄtt ögoninflammation.. Plus att jag har fÄtt blÄskatarr pÄ det hela. Tack! Vad har man gjort för att förtjÀna de? -.- men igÄr drog jag och Sam till etuna, kÀkade lite, satt en stund pÄ Olearys och vÀntade pÄ Melissa och Emil och sen drog vi till premiÀren av Harrys som öppnade igen igÄr. Hade trevligt, as bra sÀllskap osv.
Nej nu ska jag gÄ och behandla mitt öga sÄ det blir bra igen! Har nÄgon jÀvla krÀm som man ska lÀgga i ögat, dÄ det blir helt gult och kladdigt..usch!

Hörs senare, puss!


Busy woman..

Fan jag spyr snart pÄ Nyköping, sÄ mycket som Àr inne i stan hela tiden! Har nyss varit i stan för att mÀta min klÀnning hur mycket de ska sy upp! Sen mÄste jag tillbaka för att bestÀmma datum för nÀr jag ska hÀmta den! Suck haha.. MÄste Àven till Glitter ocksÄ... ORKAR INTE! Nu Àr jag pÄ g hem och ska tvÀtta och plugga..
Plus att jag har ett ĂŒber blĂ„mĂ€rke pĂ„ armen, tack för den liksom! Men men, Ă€r man en tuffing sĂ„ Ă€r man ;)
Yeah, fÄr höras !

Puss


Pust!

Nu Àr dopet avklarat! Blev en vÀldigt lÄng dag kan man sÀga! Men allt gick jÀtte bra och super god mat o fika! Jag och kristoffers syster sjön Àven en lÄt, inför ca 90 pers haha. Skapligt nervös jag var! Men det gick bra ÀndÄ ;)
Nu ska jag ligga och dö i matkoma..

Tjohej!


God natt!

Nu tĂ€nkte jag lĂ€gga mig och sova, imorgon blir en lĂ„Ă„Ă„ng dag. Åker till björkvik runt halv elva och sen vet jag inte nĂ€r jag kommer hem haha.. YĂ€hyĂ€h
Ha det bÀst!

Puss


Huvudet hÀnger tungt..!

TJOHOOO! ÄntligensĂ„ Ă€r min uppgift i djursjukvĂ„rden klar! Har gjort om den tvĂ„ gĂ„nger dĂ„ jag lyckade spara den andra nĂ„gonstans dĂ€r jag inte hitta den haha... Men nu Ă€r den skickad till min lĂ€rare och hoppas bara den Ă€r godkĂ€nd! SĂ„Ă„Ă„Ă„ alla fĂ„r hĂ„lla tummarna för mig nu hih. Nu nu har jag bara nĂ„gra svenska uppgifter kvar som mĂ„ste göras! Tar aldrig sluuuuut :( Men sĂ„ gĂ„r det om man Ă€r lat -.- Men nu har vi precis bestĂ€llt pizza. Ella ah, mamma och pappa ska ha pizza, jag ska Ă€ta kebab, muuuuuummmsss! Sen duscha och kanske plugga lite svenska. Och imorgon Ă€r det dop! Tjolahopp!
 
Hörs sen!
Puss
 
Jag just nu haha...
 
 

hejsan hoppsan lillebror!

SÄdÀrja! Nyss fÄtt lite mat i magen, och sitter nu och pluggar igen pÄ min svinuppgift jag mÄste göra tills tisdag! Stress! Men det gÄr fort nÀr man vÀl börjar sÄ, ska vÀl försöka hinna klart hellst idag eller imorgon! Wish me luck!
imorgon ska jag Àven jobba 10.30-16.00 sen blir det hem och börja möblera om i mitt rum sÄ jag fÄr en 1.80 sÀng i mitt rum. YAY! I lööve it! Blir perfekt tills jag flyttar hem igen, stor sÀng, plattv, bra filmer, ooooh jag kommer vara pÄ mitt rum 24h om dygnet haha!
 
Men gör nog ett till inlÀgg innan jag lÀgger mig, sÄ vi hörs sen!
 
Puss!

Hola amigos!

Tjo bre! Sitter pÄ bussen hem, men en jÀkla vÀrk i magen. Hatar att vara tjej ibland! Men vÀdret Àr underbart, sÄ det gör inte sÄ mycket. Hade en vÀldigt mysig natt/morgon, men kommer inte bli mer sÄna pÄ ett tag. JÀvla skit..
Ladda Ă€ven ner en askul app som heter "mirrors" dĂ„ man kan spela in du sjĂ€lv sĂ„ ansiktet blir helt konstigt och sĂ„ blir rösten as rolig. MĂ„ste testas! Jag och Madde satt och spelade in videor pĂ„ bussen frĂ„n Ökna till nypan haha! Men dom lĂ€gger jag inte upp, hehe! Ska typ Ă€ta massa mat och dö i soffan nĂ€r jag kommer hem.. Och klĂ€mma in lite plugg ocksĂ„, för har sĂ„ mycket kvar att göra :(( men har tagit bort typ 3 grejer pĂ„ min lista sĂ„ bara typ 4 grejer kvar. KOM IGEN HANNA!!!
Haha peppar mig sjÀlv, bra dÀr.. ;)

NÀ vi hörs sen, puss hej!


Aj..

Haha man Àr ju för smart ibland.
LÄg ute i solen hur lÀnge som helst, druckit lite vatten, men inte mycket. Sen var jag tvungen att gÄ in pÄ toaletten, och jag reser mig lite för fort sÄ blev lite snurrig, men sen va det inget mer med det, gick in pÄ toa sen nÀr jag ska gÄ ut sÄ kÀnns huvudet jÀttekonstigt och blev as snurrig och fick knappt upp dörren ut, men fick upp den tillslut och gÄr ut pÄ stentrappan och dÀr blir det svart och jag ramlar ihop pÄ stenen och slog i knÀt. Ajajaj, skit skum kÀnsla! Haha men har fÄtt i mig ett Àpple och vatten sÄ kÀnns mycket bÀttre! Haha det var lite Àckligt!

Ville bara dela med mig av min upplevelse hehe, tjarrÄÄÄ!


Sommar for real!

Ligger ute pÄ grÀsmattan med mina girls för tillfÀllet! SÄ j*vla underbart! Saknas bara en pool och glass sÄ hade livet varit perfekt! ;) om ca 2 timmar ska jag hoppa pÄ bussen mot tystberga! Och imorgon bÀr det av hemÄt mot hnÀs för en helg med jobb och dop! :) mys!

Hade gött!

Puss


Godmorgon!

Har legat vaken i ca en timme nu, sÄ skönt med sovmorgon! Men vi ska snart Äka till skolan och jag ska luncha med Sam<333333

See ya later!

Puss!


Fiske!

Har nyss landat hos Sam efter vi varit ute och fiskat! Jag fick en mussla och en tennisboll..(haha) och Sammy fick ingenting. Lite ovÀrt men kul vare! Sitter och vÀntar pÄ min skjus som ska hÀmta mig och sen Àr det skola imorgon igen! Woop :)
Men gotta goooo!

Baiiiii :D


Barnvakt!

Sitter och kolla pÄ partaj med lilla melwin sovandes i famnen pÄ mig! SÄ gullig :') Albin ligger i mammas famn hihi<3 sen imorgon blir det att Äka till björkvik en svÀng och sedan tillbaka till aspa igen! Ska bli skönt att komma hem :)
Vi fÄr höras sen!

Puss hej!


Maaat

Ligger just nu i sÀngen och vÀntar pÄ lite mat, Àr sÄ sjukt hungrig! Det blir grillad kyckling med fÀrskpotatis och bearnaisesÄs. Vi gjorde Àven lite kÄlsallad och kokta rödbetor med fetaost och grillade sparris, GRYMT gott!
Och har varit en svÀng till eskilstuna idag med mor för hon skulle handla lite klÀder osv. Det Àr ju snart dop för smÄpojkarna ju! Vi var Àven en svÀng till plantagen och handlade jord osv. 
Men nu vÀntar kÀket pÄ mig!
 
Puss hej!

Home again!

Har nu landat hemma i HĂ€lleforsnĂ€s över helgen, har ju lĂ„nghelg! Skööönt! Har nyss tagit en cider med mamma men ska nog gĂ„ upp och sova snart :) Ă€r pĂ„ underbart humör, just nu. Älskart!

Puss pÄ er!


Sola och bada!

Just nu ligger jag ute pÄ grÀsmattan och bara njuter av solen! Helt underbart vÀder, plus att man mÄste ju jobba pÄ brÀnnan haha ;) tog Àven Ärets första dopp, för tre dagar sen, alltsÄ den 2a maj! Det var ganska iskallt kan man sÀga...;)
IgĂ„r va det koslĂ€pp pĂ„ Ökna ocksĂ„, ett riktigt tecken pĂ„ att det börjar bli sommar! Jag kom dit vid typ tio över tio, dĂ„ vi fick sĂ„ och köa typ aslĂ€nge för det va sĂ„ mycket folk som skulle till Ökna! Men fick stanna dĂ€r bra lĂ€nge dĂ„ det vart lite Ă€ndrade planer *suck*, men jag kom hem iaf, (tur det). Nu ska jag fortsĂ€tta dega i solen och göra sĂ„ lite som möjligt!

Puss hej!


Mat!

Har precis kommit hem frÄn jobbet, och vi ska precis börja med maten. Hemmagjorda friterade pommes och friterade nuggets, fy f*n sÄ gott! LÀngtar :D

Hörs senare!