gaalen dag

Har varit hos sammy hela dagen idag. vi har fotat, fixat ny header och sÄnt till mig, trÀffat henke osv. snart ska vi göra ansiktsmask och kolla pÄ film med ostbÄgar, vindruvor och chokladpuddig. NICE !


Puss !





in coming !

Nu sitter jag hos sammy, har precis fÀrgat hennes hÄr rött. Blir as nice tror jag :) passade Àven pÄ att lÀgga in lite fÀrg i mig lugg ;)
Har min blogg under "uppbyggnad", sĂ„ det Ă€r en ny design pĂ„ vĂ€g ! Älskade sammy hjĂ€lper mig !

Puss !

trött ..

God morgon .. klockan Àr 04.52 och jag ska straxt Àta frukost och sedan packa klart. det Àr alldeles för tidigt för att vara vaken ..
Ă„ker till skolan nu. Finally !
Puss !

kan inte sova ..

Vad ska man göra om man inte kan sova ?
har sÄ mycket i hjÀrnan just nu, skulle bara behöve rensa allt .. massa plugg i skolan, min födelsedag, skolavslutningen, BETYG ?! det vill inte försvinna ..
Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan igen. fast Ă€lsklingen kommer fortfarande inte vara dĂ€r, vilket Ă€r jĂ€ttedumt, för jag saknar han sĂ„ grymt mycket ! ♄
-frÄn i vintras.


Puss !

Over and out

Nu ska jag packa, borsta tÀnderna och sova. ska upp fem imorgon. Bussen gÄr tjugo i sex .. zzz  !
Gonatt !

Converse !

Jag hittade nyss ett par GRYMMA converse, med superman pÄ. Hur tufft Àr inte det ? ;D
As frÀnt. http://www.spartoo.se/Converse-ALL-STAR-SUPERMAN-HI-x77185.php


Puss !

Home, at last.

Nu Àr jag hemkommen efter en fika hos mormor. KÀnner mig sÄ Àckligt fet efter den hÀr dagen att jag vill ut o springa tills jag dör. Men den orken har man ju inte .. Men jag Àr hungrig igen (?!) och jÀtte sugen pÄ pizza, men dÄ ska vi istÀllet Àta skinksallad .. jippi ! eller .. ? SÄ jag tror jag hoppar middagen idag ..
Blir att dra ut en svÀng nÀr man kommer till ökna imorgon bitti o springa kronhjorden i belive. 3 km kan vÀl inte vara sÄ farligt jobbigt ? Trots att man har kondis som en apa ..
Well well, time to go ! Bjuder pÄ en bild frÄn förr !
Puss !

Försmak av sommaren

Jag mÄste bara sÀga att jordgubbar Àr underbart ! Man fÄr verkligen kÀnslan av att sommaren snart Àr hÀr ! As hÀrligt att ligga ute, Àta jordgubbar, bada och va med kompisar. LIVET.



Puss !


Sam Pousar

Du och jag vÀnnen. http://skaterstyle.blogg.se/


The Joke

Gammal bild frÄn fotodagen i vintras med Sammy. :)

 

Sitter och lyssnar pĂ„ The Joke just nnu, as bra lĂ„t. Lifehouse – The Joke

Kom hem frÄn farmor för ett tag sen, Mors Dag idag ju. SÄ nu har jag pluggat och duschat och snart ska vi Äka till mormor för att Àta middag dÀr.

 

Och imorgon blir det att Äka hem igen, till kÀra ökna !

 

Puss !

 


Skoor

Hittade ett par cp snygga skor pÄ Din Sko igÄr, dom passar asbra till klÀnningen jag ska ha pÄ skolavslutningen. SÄ nÀr studiebidraget kommer, dÄ Àr dom mina !
dom ser mycket bÀttre ut pÄ foten, Àn pÄ bild.

Ny design

Fixat en ny design, den andra va sÄ trÄkig, men jag tror jag mÄste be min fina Sammy hjÀlpa med redigera in egna bilder i headern sen. Kommer bli as nice tror jag !
Nej, nu ska jag ner ock Àta frulle !
Puss !

God morgon !

Goood morning !
Vaknade nyss, förstÄr inte varför jag vaknade sÄ tidigt nÀr jag la mig jÀtte sent ? jaja, skönt att inte sova bort halva dagen iaf.
HÀnder idag ? SjÀlv ska man plugga, som jag adrig pluggat förut ! Har slutprov i hÀst- och stallskötsel pÄ tisdag, och ska typ ha lÀst hela den boken tills dess .. Men det ska nog gÄr bra, det mesta vet man ju sen innan.
jag och fina Madeleine till vÀnster.

MINA FINA ÖKNATJEJER


Puss !

Plugg ..

Jag hatar skolan just nu. Vi har sÄ mycket att plugga pÄ. Vi kommer ha tvÄ prov pÄ tisdag, och pÄ onsdag har jag ett prov och en redovisning att göra. Hur fan ska man hinna med allt ?
Bara att bita ihop antar jag.
PLUS att jag saknar min dennis .. Men fÄr förhoppningsvis trÀffa honom pÄ torsdag !
Det hÀr Àr vad jag mÄste plugga pÄ .. plus vÀxt- och djurliv .. fml.
burfÄglar och hÀst- och stallskötsel ..
Min fina.

Puss !

Idag

TÀnkte bara berÀtta lite om min dag idag.
Först Äkte jag och mamma ivÀg till etuna och handlade en stundentpresent till min syster, handlade Àven lite klÀder. En klÀnning som jag ska ha pÄ avslutningen, en tröja(pÄ bild) och en vit vanlig bh.
Glömde sÀga att det var jag som övningskörde till etuna ! as grymt. Gick skapligt bra, med tanke pÄ att det Àr det lÀngsta jag kört.
Men ska nog sÀtta pÄ Avatar och gÄ o lÀgga mig !
Gonatt !


49:- frÄn Gina Tricot


Dagens lÄt

SÄ jÀkla duktiga.


Puss !

SÄ jÀkla söt !

Hittade den hÀr söta videon, och hÀll pÄ att smÀlta. Hur söt unge som helst ! Och pappan sjunger jÀttebra :o
Strot hjÀrta pÄ det !
Ah tja !

VĂ€lkommen till min nya blogg!