MÀtt och belÄten !

Nu Ă€r jag Ă€ntligen hemma för att ta det lungt. Var pĂ„ jobbet till klockan tvĂ„, kom hem, hĂ€ngde tvĂ€tt + satte pĂ„ ny maskin, solade. Åt mat och Ă„kte ut med mor o far o "gĂ€nget" pĂ„ motocyklarna till malmköping för att kĂ€ka glass. VĂ€ldigt mysigt, jag tog mjukglas hihih :>
NÀr jag kom hem drog jag ut o sprang, jÀtte skönt vÀder att springa i mÄ jag sÀga. Nu sitter jag hÀr nyduschad och osv. Nu ska jag sova, arbetsdag imogon med ju !
Bara för jag tÀnkte lÀgga upp en ny bild, sÄ funkar inte det. Försöker senare !

blev nÄgra gamla godingar ist !

Puss !

TĂ€vling hos nelly !

Rösta pĂ„ min klĂ€nning HÄR. SnÀÀÀllla söööta ! :D
Puss !

TÄVLING !

Vinn en onepice !
Klicka pÄ bilden för att komma till tÀvlingen !
Puss !

Trött och JÄTTE uttrĂ„kad.

Nu har jag kommit hem och sÀtter mig ner för typ första gÄngen idag .. Jobbade fram till tre, sen hem o ut med hundarna, sen Äka till mormor o morfan o kÀka. Sen hem och sedan kommer morfar o hÀmtar upp mig sÄ kör jag till flen, för dom skulle handla. SÄ fick jag Àven semesterpengar av dom, snÀllt ! :)
Nu ska jag vĂ€nta pĂ„ att mamma kommer hem, sen sooova. Ska trots allt börja jobba sju imorgon, för att hinna med tĂ„get till Ă€lskling. ♄
Lilla morfar ♄

Puss !

Duktiga jag !

Idag kÀnner jag mig stolt. Jobbade frÄ halv Ätta till klockan tre. NÀr jag kom hemm tvÀttade jag och hÀngde tvÀtt. Sen nÀr mamma kom hem gick vi ut med hundarna i en timma, sen lagade vi mat tillsammans och sedan rensade vi landet. Nu har ajg duschat och sitter och kollar pÄ tv med mor min.
All for now ! :)
Puss !

En tÀvling hos Alexandra !

Jag Àr med i en tÀvling om ett smycke hos Alexandra Johansson !
Klicka pÄ bilden för att komma till bloggen. :)
Puss !

Förslag pÄ hÄrfÀrg/frisyr ?

Jag har vÀrsta paniken. Jag vet inte hur jag vill ha mitt hÄr. Har haft svart, brunt, blont, rött och blÄtt. KÀnner att jag vill ha ngt nytt ? Som en kompis förslag, blont med svarta slingor ? LÄter lockande mÄ jag sÀga !
Sjuuuukt snyggt hÄr ..

Puss !

Ytligare en tÀvling !

Är med i en tĂ€vling om att vinna ett mĂ€rkesplagg.
Bloggen hittar du HÄR.

Puss !

Piller, piller piller.

Hej hej ! Idag gick jag upp klockan sju, för att göra mig i ordning för jobbet. Sedan vid halv tio var jag tvungen att Äka till flen för att jag hade en tid hos barnmorskan klockan tio. SÄ har nu fixat p-piller, as skönt att ha det gjort. Har tÀnkt att gjort det lÀnge men det har aldrig blivit av. :)
Köpte Àven med mig kalciumtabletter hem, för att jag aldrig dricker mjölk osv, sÄ tÀnkte att det Àt lika bra att ha sÄna !
Och nÀr jag var hos barnmorskan sÄ fick jag massa kondomer och shit, sÄ nu Àr jag upplagrad. hahaha ;s
hihihihi.
HĂ€mtade Ă€ven ut mina tĂ„gbiljetter idag ! Nu Ă€r det nĂ€ra. ♄
Nu ska jag kolla pÄ en film, sen blir det att ut o springa idag igen. HÄller pÄ att komma igÄng nu !
Puss !

Kul dag imorgon ..

Imorgon blir det att Äka till flen, till ungdomsmottagingen. Ska prata med en barnmorska och fixa p-piller. Sen ska man vÀl hem o tvÀtta och börja fundera pÄ vad man ska packa till helgen. Lika bra att börja nu. :)
Snart kommer mamma och pappa hem ocksÄ. SÄ dÄ ska vi bestÀlla tÄgbiljetter sÄ jag har det klart !
gjorde en frÀsch lunch/middag med stekta mackor, skivad tomat med olja salt o basilika. Och en liten "drink" med schweppes, drinkmix, och mosade jordgubbar. Gott !

Puss !

Today I don't feel like doing anything !

HaallÄÄÄ. Jag har precis kommit ut ur duschen, efter att ha sprungit en runda i regnet. As skönt, kÀnde att det behövdes ;) hihi. Nu ska jag lÀgga mig och kolla pÄ Last Day of Summer. Den verkar ganska rolig. Mrn vi hörs lite senare ! :)
Dagens LĂ„t ♄
Personligen tycker jag det Àr en jÀtte bra och rolig musikvideo. Tycker inte ni ? :)
PLUS, att han Àr as snygg ! (a'

Puss !

Gonatt

KÀnner att det Àr dags att sova nu. Sista inlÀgget för idag.
TÀnkte passa pÄ att lÀgga ut tvÄ roliga bokhyllor jag hittade !
Smarta va ? :)

Puss !

TĂ€vling

Jag Àr med I Isabelles tÀvling om ett fint smycke. Var med du med !
Klicka hÀr för att komma till bloggen.
Puss !

Midsommar tillsammans med den jag tycker mest om.

Nu Àr det bestÀmt ! Den 23e sÀtter jag mig pÄ tÄget och Äker till stockholm till min babe. Stannar till söndagen, ska bli as nice. Har inte trÀffat honom pÄ jÀtte lÀnge !
Ă€lskade du. ♄

Har kollat runt lite efter skal till min mobil. Köpte min systers x8, niiice.
Hittade ett ful/snyggt skal, som jag tror jag ska köpa. FÄr se ;)
lite frÀnt ÀndÄ ? :)
Nu ska jag kolla klart pÄ Grown Ups, igen(?!) och sen sova !
Jag o mamma gjorde en liten drink till mig. Med jordgubbar apelsin och schweppes, tropical fruit. Och drink mix. Blev as gott !
Puss !

Never mind I'll find, somone like you.

Usch, det hĂ€r har varit en gĂ„lig dag. Fast den Ă€r ju inte slut Ă€n, men Ă€ndĂ„. Har gĂ„tt runt i mjukis klĂ€der och inte gjort nĂ„gonting. Har kollat tĂ„g tider för att kunna Ă„ka till min babe nĂ€sta helg, men fy va krĂ„ngligt det Ă€r att Ă„ka dit. Först typ tĂ„g, pendel buss, buss osv. Jobbigt .. Men Ă€ndĂ„ vĂ€rt det iof. ♄
Saknar honom sÄ mycket. Helt sjukt.
Knarkar den hÀr lÄten just nu. JÀtte fin.
Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Foto: Jag. Redigering: Sam ♄

Puss !

IgÄr.

Hade inget att göra igÄr kvÀll, sÄ tog moppen min och Äkte ner till flen dÀr Jubileumsfesten höll till. Det va inget speciellt, men roligare Àn att sitta hemma iallafall. Kollade Àven pÄ Ison & Fille. Det va as grymt, alla blev helt galna haha.
Ison & Fille.



Och j'vlar vilken bas det var, vibrerade i hela bröstet. Men hÀftigt var det.


Vad ska man göra idag ?

Puss !

phu ..

Har varit ute med hundarna, tycker jag Àr duktigt gjort, brukar aldrig orka gÄ ut med dom men nu behöver jag ju lite motion sÄ .. hihihi.
Sitter hÀr i mjukisar och vÀntar pÄ bÀttre tider .. haha, nejdÄ. Har ingen Ä göra sÄ blir typ att sitta hÀr eller nÄt. :)
Som sagt tog jag Àven ett mysigt bad förut idag !
gulligt va ? :)


Puss !

Fredag !

SÄÄ skönt med fredag ! Fick sluta tidigare ocksÄ, jÀtte skönt. La mig i badet nÀr jag kom hem, hÀngde tvÀtt, fixade mig och nu sitter jag hÀr. Men nu ska jag titta lite pÄ tv, och vÀnta pÄ att familjen ska komma hem sÄ vi kan Àta !
š
Puss !

FÀÀrdiiig !

Äntligen klar med stĂ€dningen, jag lovar det tog sĂ€kert tre timmar att bli klar. ÄndĂ„ Ă€r jag inte riktigt klar. MĂ„ste rensa garderoberna men det tar jag en annan dag ! Passade Ă€ven pĂ„ att möblera om lite, nĂ€r jag Ă€ndĂ„ höll pĂ„. lika bra ? :)

sÄ fint det blev, hihi !



Nu vet jag ine vad jag ska göra, men kolla film kanske ? MYS !

Puss !

Riktig stÀddag !

Phu, hela dagen pÄ jobbet idag har jag strÀdat. As trÄkigt verkligen, men det mÄste ju göras. Och nu ska jag stÀda hÀr hemma, mitt rum Àr jÀtte stökigt. :( Sedan kommer Lovisa hit och vi ska öva lite mera Water nail art ;)
hihihihi :*

Puss !

Water Nail Art

God kvÀll. Kom hem frÄn Lovisa för ett tag sen och hon visade mig Water Nail Art. Ascoolt, man droppar nagellack i vatten och sen fixar man och trixar och sedan doppar man nageln i vatten och vips sÄ har man en cool design pÄ nageln ! As smidigt, men man mÄste ha tÄlamod !
PÄ videon fÄr ni se hur man gör de hÀr naglarna:
Snyggt eller hur ?

De första gÄngerna man gör dom kommer man faila totalt, det gjorde jag i alla fall, hahah men efter nÄgra gÄnger fÄr man klÀm pÄ det. :)

Nu ska jag lÀgga mig och mysa till en film. MÄste trots allt upp halv sju imorgon .. Jobb, jobb, jobb. Tar aldrig slut.

Puss !


Hohooo

Att man ska vara sÄ trött nÀr man kommer hem ? As jobbigt ju, men har iaf sovit en stund nu. Men nudÄ ? Har liksom  ingen ork att göra ngt .. Just nu orkar jag inte att jag ska jobba i tre veckor .. Kommer bli skönt med en ölands semester :)
Nu ska jag lÀgga mig under tÀcket och försvinna ett tag.

Puss !

nya bikinin !

Idag kom mitt paket som jag bestÀllt fÄrn hm. min nya bikini dvs, det va jÀtte fin ! :)
Vad tycks ? :)
Puss !

Yeees

http://www.bloggriket.se/
Check it out ! :)

SĂ„ja

Äntligen Ă€r man hemma och kan koppla av. Har jobbat fram till tvĂ„, kom hem, gick ut med hundarna och Ă„kte sedan hem till mormor och morfar. DÀÀr jag fĂ€rgade kusinens hĂ„r, plus mitt eget, blev klippt och kĂ€kade.
Har precis gjort apelsinlemonade, as gott blev det
Mums !!
Nightynight !

Puss !

Hej dÄ löshÄr ..

Nu Àr allt lÄnga hÄr borta .. men det Àr ÀndÄ skönt pÄ ett sÀtt. Men jag kommer nog definitivt skaffa löshÄr igen ! Fast inte pÄ ett tag dÄrÄ. Nu ska jag avfÀrga hÄret, och sedan fÀrga om det. eventuellt ska det blir ljusare.
Hoppas pÄ det bÀsta !
jag just nu .

Puss !

rooligt

Hittade jÀtte roliga grejer pÄ en hemsida, facebook-stÀmplar te.x
JĂ€tte coolt ? Hittade lite fler roliga sakeer !
Hur coolt som helst :D

Puss !

found it !

Woho ! Hittade mina nycklar , dom lÄg i vÀskan .. heheh as skönt.
Men jag har börjat fundera pÄ vad jag ska göra med mitt hÄr. Antingen klipper jag page och fÀrgar det, eller sÄ klipper jag topparna och gör ngt roligt med hÄret ? Vad tycker ni ? beslutsÄngest :( vilketfall som helst sÄ ryker löshÄret tyvÀrr .. men jag behöver hjÀlp !
gillar ju mitt lÄnga hÄr :( men det mÄste bort !

Puss !

shopping dag med mormor och morfar !

Shit vad trött man blir av att gÄ pÄ stan. Helt sjukt, men fick i alla fall med mig lite grejer hem !
En jumpsuite frÄn gina, as skön, ett par shorts, en bh, en vÀska, strumpor, örhÀngen, nagellack och tvÄ tröjor till Dennis. :)
Plus att jag har tappat bort mina nycklar :( *sadface* dom kan vara bra att ha ..
SÄ börjar jag jobba imorgon ocksÄ, suck ..
Min fina ! :D

Puss !

shopping online !

Nu har jag klickat hem lite roliga grejer, dels en bikini, (en till !?) köpte en ny för inte sÄ lÀnge sen, men det Àr sÄ kul att köpa bikinisar :D sÄ köpte jag ocksÄ en badeau bh , köpte alltsÄ inget speciellt. men tÀnkte dra till lager 157 imorgon för att kolla pÄ lite mer klÀder. man kan ju hitte nÄgot kul :) Nae, nu sÀngen !
Köpte överdelen, men underdelen va slut sÄ fick köpa en annan. :)

Puss !

Student, nej tack.

HallÄÄ, idag var det ju skolavslutning. Men ÀndÄ Àr man inte glad, treorna slutade ju och det finns fÄ personer man kommer sakna mer Àn mest. Höll mig för grÄt hela tiden, men sen gick jag fram och kramade didrik och dÄ kunde jag inte hÄlla tillbaka lÀngre. han Àr en av dom som betyder vÀldigt mycket för mig pÄ olika sÀtt.
Plus att jag inte kommer fÄ trÀffa min babe pÄ jÀtte lÀnge, dels för att vi bor ganska lÄngt ifrÄn varandra och för att bÄda ska jobba i sommar .. :( men men.
fina pojkar ♄
Dags att duscha och sova.
Puss !

hey hey

Kom nÀstan precis hem frÄn risinge dÀr jag har firat mig lite grann, med lekar och korvgrillning osv. Lite synd att endast 4 pers dök upp, men vad ska man göra ?
FÄ sanna vÀnner har man ju kvar iaf !
Nae, nu ska jag sova, sen imorgon ska jag ducha, packa och sen sÀtta mig pÄ bussen hem till sammy ! Jag Àlskar diiig !
Puss !

Hey there

Idag kommer sam pusar till mig ! Vi ska bada och laga mat och baara mysa ! Kommer blir hur nice som helst :D
och jag har brÀnt mig i solen idag .. inte okej ! sÄ det blir att stanna inne och kolla fiilm ett tag nu.
Crap ! MÄste stÀda inför drottningens ankomst !
Hahah, vi hörs !
Puss !

make love not war

har haft frÀmmande hÀr idag, Àtit god mat och haft trevligt. Var Àven och badade med William, Pg och linus. Det va inte sÄ kallt som man tror att det skulle vara. Men trevligt var det !
Sen har man pluggat idag ocksÄ .. Men det mÄste verkligen göras sÄ bara att bita ihop.
NĂ„ja, lyckad dag iaf ! :)
Puss !

sola och bada !

Halloooo ! 29.2 grader ute i solen. hur underbart kan livet vara ? men Àr sÄ jÀkla sugen pÄ att bada nu ! blir nog att dra o bada med lollo nÀr hon slutar. hihihhi !
plus att man fÄtt sommarjobb nu iallfall. sÄ slipper man gÄ runt och oroa sig över det hela tiden ..
Och sÄ fick man massa bra presenter igÄr. Tallrikar, glas, bestick osv tills man fluttar om ett Är :D
Men men, hare gött allihopa !
Puss !

mÀÀÀÀtt ..

fy fasen va mÀtt man blir efter ens födelsedagsfirande .. man Àter ju tills man storknar.
Men nu Ă€r den hĂ€r dagen över. Nu Ă€r det att planera för lördag och söndag, sen Ă€r det över ! Back to school pĂ„ mĂ„ndag för att trĂ€ffa Ă€lsklingen som man inte trĂ€ffat pĂ„ TVÅ veckor .. sen slutar man skolan om en vecka !
sÄ grymt jÀkla skönt ! Ser vi alla fram emot :))))
Puss !

baka,baka,baka

Jag och mor min hÄller pÄ att baka för fullt. Vi ska göra en prinsesstÄrta, silltÄrta, kladdkaka och massa mat ! Àr klar med kladdkakan och tÄrtbottnen, men ska bara garnera tÄrtan osv. blir asbra tror jag !
Hare bra fan !
jÀttegammal bild.


Puss !


ja mÄ jag leva

wohoo ! grattis till mig !
haha ja, ett Är Àldre rÄ, nog för att det Àr en skit Älder. 17. ETT Är till arton ! fett nice ...
Bjuder pÄ en fin bild bara för det Àr min b-day..
PUSS !

hemma igen

hemma igen efter tre dagar pÄ skolan, ovÀrt ? Fast man mÄste ju ladda upp inför imorgon dÄ det Àr min födelsedag och min slÀkt kommer och ska Àta mat och sÄ vidare. Sen pÄ fredag ska jag umgÄs lite med lovisa som det va evigheter sedan jag trÀffade. PÄ lördag kommer Àlskade sam och sover hÀr, ska Àta lite tacos och bara mysa. PÄ söndag blir det att ha en liten trÀff med gamla klassen, grilla korv och leka lite lekar. tror det blir as nice ! :)
Ser ni min nya header, vavava ? Sammy hjĂ€lpte mig fixa den, as gullig ! Tack babe ♄
jag vet, hade den hÀr bilden igÄr, men det skiter jag i ;)



Puss !